Intake, traject en tarieven


Intake


We maken kennis, kijken of er een klik is en praten over jouw doel(en) waaraan we samen kunnen werken. En over de manier waarop, zodat ik een aanbod op maat kan maken. Het kennismakingsgesprek van 1 – 1,5 uur is vrijblijvend, er zijn geen kosten aan verbonden. Als je besluit om het traject in te gaan, ontvang je van mij een mail met een aantal vragen die ik benut bij het opstellen van het coachplan.


Offerte en traject


Je ontvangt van mij het coachplan, met daarin jouw doel(en) en de wijze waarop we die kunnen bereiken, de vorm van coaching en de duur van het traject alsmede het door mij ingeschatte aantal sessies.  Hier is een offerte aan gekoppeld. Als deze voor jou akkoord is – of in het geval van een zakelijk traject voor jouw werkgever dan wel opdrachtgever – en ik de offerte ondertekend heb ontvangen, kunnen we formeel het traject starten. In overleg bepalen we de regelmaat van de sessies maar ik ga meestal uit van eens in de twee weken. In de tussentijd kun je van mij opdrachten krijgen of thuis online testen doen. Ook vraag ik je om te reflecteren op onze gesprekken en de voortgang daarvan. 

Als we de einddatum van het traject naderen maken we de balans op. Heb je jouw doel(en) bereikt? Dan maak ik een eindverslag en vraag ik jou om het traject te evalueren. Het kan ook zijn dat er nog wat meer tijd nodig is. Dan bepalen we samen de extra inspanningen en komt er nog een aanvullende offerte. Na de definitieve afloop van een traject is er altijd nazorg mogelijk. Dit kunnen twee gesprekken van een uur zijn, waarvoor ik dan geen kosten in rekening breng.


Tarieven


Wandel- en Loopbaancoaching

Particuliere cliënten   € 95, incl. BTW per uur
Zakelijke cliënten        € 135, excl. BTW per uur© COACH+ 2023WANDEL- EN LOOPBAANCOACHING OVER JANRENSE