Over Janrense


Na mijn studie Psychologie ben ik in de museumwereld beland en tot eind 2012 werkzaam geweest in verschillende musea in Amsterdam. Mijn tweede studie Kunstgeschiedenis kwam mij daarbij goed van pas. Vrijwel alle facetten van het museumwerk heb ik leren kennen tot in mijn laatste baan als directeur van het Rembrandthuis. Tot in 2015 was ik actief als Nederlands voorzitter van ICOM, International Council of Museums. 

Na een coachopleiding bij het Europees Instituut/De Baak heb ik mij in 2016 zelfstandig gevestigd als coach en adviseur binnen Coach+. Sinds die tijd heb ik vele re-integratie en loopbaantrajecten uitgevoerd voor Fith, een landelijk bureau dat opereert vanuit Den Bosch. Opdrachten vanuit het UWV, grote organisaties of de overheid: werkfit, naar werk of 2e spoor. Vanaf 2020 ben ik ook met mijn cliënten de natuur ingegaan, met name getriggerd door de Corona maatregelen. Omdat dit mij zo goed beviel en ik hier verder in wilde gaan, heb ik in 2022 aanvullend de post-hbo Wandelcoach Opleiding gedaan. In datzelfde jaar volgde ik ook de Ikigai Coachopleiding-Foundation. 

Als register loopbaanprofessional (NOLOC gecertificeerd) heb ik vele mensen mogen helpen en begeleiden naar een nieuwe toekomst. Vrijwel altijd is daarbij ook sprake van life-coaching. Ik zet al mijn levenservaring en opleidingen in om voor iedereen een maximaal resultaat te behalen.

Met mijn partner Hedy heb ik al veel van de wereld gezien. Wij zijn op en top reizigers en doen dat graag in eigen regie. Ook delen we een passie voor kunst en cultuur. Zelf ben ik mijn hele leven met muziek bezig en zing graag en veel, zowel solo als in koren.
© COACH+ 2023WANDEL- EN LOOPBAANCOACHING OVER JANRENSE