Wat anderen zeggenJanrense begeleidde mij in een 2e spoortraject. Hij is een vriendelijke en kundige coach met veel levenservaring. Hij kon mij van veel bruikbaar advies voorzien en was ontzettend fijn in het contact. We hebben in korte tijd, een paar maanden, grote stappen kunnen zetten en hij hielp mij echt in het loslaten van mijn oude werk en de gang naar iets totaal nieuws. 

(Indi, 30)
Mijn ervaring met de wandelcoaching van Janrense zijn positief. De aanpak zette mij aan om de dingen in een ander perspectief te bekijken. De prettige, rustige manier waarop dit ging, werkte voor mij. Helemaal doordat we veel van de wandelingen door de duinen maakten. Dit zorgde voor meer bewustwoording van hoe de natuur helpt bij herstel, zowel mentaal als fysiek. De metaforen die Janrense uit de natuur haalde en toepaste op het heden hebben me echt tot denken aangezet. Het heeft mij nieuwe energie gegeven en aangezet tot het zetten van nieuwe stappen. Ook de Ikigai oefening heeft mij geïnspireerd en geholpen om te kijken wat echt bij mij past op dit moment in mijn leven. Kortom zeker een coach om aan te bevelen. Dus mocht iemand twijfelen, ik zou zeker een gesprek aanvragen.

(Manoah, 47)
Ik had geen verwachtingen op voorhand van het traject en begon er open aan. Ik vind het ‘aarden’ in zo’n prachtige omgeving als de Kennemer duinen een cadeau voor geest en lichaam. Het hielp mij bij de concentratie. Janrense is een fijne wandelcoach. Hij stelt rustige vragen, soms voorzichtig ingeleid. Ook aan de opdrachten had ik veel, zeker toen we zochten naar mijn natuurlijke tempo. Ik besefte toen dat ‘mezelf niet voorbij lopen (letterlijk en figuurlijk) voor mij altijd een punt van aandacht blijft.

(Tineke, 64)
Janrense is een gedreven en integer persoon, empathisch, geeft altijd concrete inzichten en zet deze om naar duidelijke stappen. Hij creëert overzicht en helderheid. “Ik moet niet, ik wil het…”, is mijn nieuwe motto. Ik ben de weg kwijtgeraakt na een zware burn-out en Janrense heeft mij geholpen om het licht aan het eind van de tunnel te vinden. Aan het begin van ons traject gaf hij mij snel het gevoel dat hij er voor mij was, dat was een schot in de roos. Ik kan je Janrense zeker aanbevelen.

(David, 48)
Ik vond het wandelen heel plezierig. Het buiten zijn ervaren en tot jezelf komen in connectie met natuur en grond. Janrense straalt een rust uit die nieuwsgierig maakt. Hij hielp mij te ervaren dat kracht en kwetsbaarheid samen kunnen gaan. De beelden en metaforen in het coachtraject werkten voor mij goed. Een door Janrense ingezette oefening hielp mij heel erg om een gevoel van eenzaamheid te doorbreken. Die met de cirkels was best intensief maar al zoekend kwam een hoop naar boven. Aan het eind van het traject was het mooi om te beseffen dat ik onderweg ben op een manier die leidt tot zelfacceptatie, bloei en heelheid. 

(Hans, 57)

© COACH+ 2023WANDEL- EN LOOPBAANCOACHING OVER JANRENSE